Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

Breadcrumbs

• Home
  • >
  • myrtilleb
  • >
  • Een tussenjaar in Argentinië met YFU
    • Een tussenjaar in Argentinië met YFU
    • Mijn reis voor De Reis!

San Rafael 08:08 sitemap

myrtilleb

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Myrtille via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 05-07-2016 Dos hermanas ... (5)
  • 20-06-2016 Time for some ... (2)
  • 20-05-2016 Just one month ... (5)
  • 11-04-2016 Het begin van het ... (7)
  • 04-03-2016 Vakantie, Chili, ... (3)

Statistieken

Dit dagboek is 6028 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next
365 Vaccineren

Reisverslag Klaar voor vertrek!

Toon op kaart

12 augustus 2015 | Door: myrtilleb

Aantal keer bekeken 235   Aantal reacties 7   Nederland, Nederland
a A

Klaar voor vertrek!

Hola! Via deze blog wil ik proberen jullie op de hoogte te houden van mijn belevenissen aankomend jaar in Argentinië. Jullie kunnen je inschrijven voor de mailinglist, zodat jullie een mail krijgen als ik een nieuwe blog heb geplaats.

Op dit moment ben ik nog druk met pakken, mijn hele bed ligt vol met kleren die mee moeten.. Ik ben ervan overtuigd dat ze allemaal in mijn koffer gaan passen! De afgelopen dagen heb ik afscheid genomen van veel mensen die ik ga missen, dit was best wel moeilijk, maar daar tegenover staan alle nieuwe ontmoetingen komend jaar. Bij veel dingen die ik heb gedaan deze dagen, denk ik dat ik dat een jaar lang niet meer ga doen of die plek een jaar lang niet meer ga zien en dat is raar om je te realiseren. Wat ik daarvoor terugkrijg zullen we zien!

Morgenavond zal ik naar Buenos Aires vliegen via Parijs samen met de 6 andere studenten uit Nederland die ook naar Argentinië gaan. Daar zullen we met alle studenten, 66 in totaal, die naar Argentinië gaan een oriëntatieweekend hebben. Hier zullen we nog meer informatie krijgen over de cultuur, het eten, gewoontes, enz. Op maandag de 17de zal ik dan eindelijk naar mijn gastgezin vliegen, ik kan niet wachten om ze te zien! Ik kom in een gezin in San Juan terecht, ik zal daar wonen met mijn gastouders, een broer, een zusje, twee broertjes, drie honden en vissen! Een drukke boel dus! Hoewel ik het allemaal erg spannend vind, heb ik er superveel zin in!

Reageren
« Volgende bericht

Reacties (7)

12 augustus 2015 19:03 | Door: eriK & Joke

Lieve Myrthe,
Héél véél plezier en succes! Dat het een fantastisch avontuur mag worden!
We zijn benieuwd naar je verhalen en foto's en tot in Argentinië????
Liefs Joke en eriK

13 augustus 2015 17:31 | Door: Peter en Yvonne

¡Hasta luego! Heel veel plezier, we vinden het leuk om wat van je te lezen via de blog, maar voel je niet verplicht elke week iets te schrijven hoor! Geen bericht is goed bericht. Tenslotte moet je daar integreren... en niet teveel in NL blijven hangen. ¡Beso!

14 augustus 2015 22:27 | Door: mamsy

Leuk je blog Myrthe! ik zal hem veel rondsturen en af en toe reageren. gelukkig paste alles inderdaad in de koffer en was het precies onder toegestane gewicht. fijn dat je goed bent aangekomen. lieve groetjes van ons thuis :D

14 augustus 2015 23:41 | Door: Liesbeth

Superleuk Myrthe! Alle goeds daar ver weg, geniet en hou ons maar heerlijk op de hoogte!!

16 augustus 2015 22:48 | Door: Opi en omi

Lieve Myrthe, alle goeds gewenst we denken aan je en zullen je graag volgen, kusjes opi,omi

17 augustus 2015 21:37 | Door: Sinterklaas.... ; )

Hola guapa!
Al final has ido al pais donde me encanteria ir tambien!! Seguramente te vas a pasar muy muy bien, a mi en general me caen muy bien los argentinos, son gente muy sympaticos y relajados. Vaya, hay un poco de crisis, pero este, desafortunamente añade al experiencia!!

A ver si necesitas el google -traductor para entender este mensajita...

Que te vaya MUUUUUUUUUY bien todo y que me mandas pronto un correo en español!!!

Abrazo fuerte!

Klaas

18 augustus 2015 10:55 | Door: hetty

Myrthe,

Ik heb alles gelezen en wensj erg veel plezier. Ben benieuwd naar alle wederwaardigheden en foto's die je op het blog gaat plaatsen

Liefs

Hetty